Hannover Re’den online inovasyon platformu

Hannover Re, sigortacılar ve insurtech şirketleri arasındaki boşluğu kapatmak için inovasyon platformu başlattığını duyurdu.
Alman reasürör Hannover Re, insurtech şirketleri ve sigortacıları birbirine bağlayarak, tüm değer zincirinin tamamını kapsayan çok çeşitli çözümlere erişim sağlayarak yeni bir online platform başlattı.

Reasürör, hr | Equarium adındaki yeni inovasyon havuzunun, Hannover Re’nin global sigorta müşterileri ağına özel olacağını belirtti. Hannover Re’ye göre, dijital bozulma, değişen demografik özellikler ve gelişen alıcı tercihleri, sigortacılar için zorlu bir çalışma ortamı yarattı. Yeni çözüm, yenilikçi insurtech ortaklarıyla bağlantı kurmayı ve sigorta endüstrisinin yeni teknolojiyi bulmasını ve uygulamasını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Hannover Re’nin yönetim kurulu üyesi Claude Chèvre, “Şu anda sektörün eşleşmesi sorunu var çünkü insurtech şirketleri ile sigortacılar arasındaki boşluğu kapatıyoruz. Sigorta şirketlerinin doğru çözümleri bulması ve seçmesi zor. Bir sigortacının işine en fazla değeri sağlayacak teknolojileri tanımlamayı basitleştirmiyoruz, ancak biz ve platform topluluğu da bu çözümleri değerlendirebilir, etkilerini ölçebiliriz ve müşteriler onlara yaklaşmakta kendinden emin olabilirler.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın