AXA blockchainde işbirliğine gitti

Küresel sigorta şirketi AXA’nın bir birimi olan AXA Partners, İsveç Kamu İstihdam Hizmeti ve iş sözleşmesi politikalarının ödenmesini hızlandırmayı ve basitleştirmeyi amaçlayan blok zinciri bazlı bir çözüm olan Stratumn ile işbirliğine gittiğini duyurdu.

AXA Partners İcra Kurulu Başkanı Gilbert Chahine, “Bu yeni yenilikçi çözümü denemek için Stratumn ve İsveç Kamu İstihdam Servisi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize kesintisiz ve benzersiz bir deneyim sunmak için Blockchain gibi ileri teknolojiyi kullanmak, misyonumuzun bir parçası ve AXA’nın ortaklık stratejisiyle tamamen uyumlu.” dedi.

Stratumn CEO’su Richard Caetano ise, “Stratumn’ta şirkete duyulan güvenin önemine inanıyoruz. Bu vitrin projesinde AXA Partners ve İsveç Kamu İstihdam Servisi ile birlikte çalışmaktan gururluyuz. Proof Kanıtı teknolojimiz üzerine inşa edilmiş, AXA Partners’a kanıtlanabilir izlenebilirlik ve gizlilik yoluyla bir sonraki seviye müşteri yolculuğu sağlamalarında yardımcı olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.