İstanbul Fintech Week bugün start alıyor

Global fintech ve yenilik liderleri İstanbul’da buluşuyor. 3 gün sürecek 30 ülkeden 100’den fazla konuşmacının katılmasının beklendiği İstanbul Fintech Week bugün start alıyor. İstanbul merkezli bir bölgesel inovasyon merkezi olan KOOPHub destekli etkinlik 2-5 Nisan 2019 tarihlerinde Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Singapur İletişim ve Enformasyon Bakanı S. Iswaran, 30 ülkeden 100’den fazla konuşmacının katılacağı etkinlikte bankacılık innovation, sigorta teknolojileri, ödemeler ve transferler, roboadvisorlar, siber güvenlik, düzenleyici teknolojiler, finansal katılım, Yapay Zeka, Blockchain ve DLT ve Quantum Computing hakkında geniş kapsamlı bir endüstri tartışılacak.

Etkinlik sırasında 13 ülke ise fintech ekosistemini sergileyecek. Fintech yetkilileri ve merkezleri İngiltere, Fransa, Lüksemburg, İrlanda, İspanya, Portekiz, Belçika, Singapur, Kazakistan, Litvanya, Rusya, Polonya ve Mauritius’ta fırsatlar, teşvikler, iş ve hızlandırma programlarını sunacak. Sigorta sektörünün temsilcileri, aralarında girişimciler ve profesyonellerle birebir buluşacak.

50’den fazla Startup, yatırımcılara ve müşterilere bağımsız bir akışta adım atacak. Blockchain, AI, ödemeler, insurtech, finansal yönetim ve veri analitiği konularında yenilikçi çözümler sunan girişimler, iş teklifleri hakkında sunum yapacak.