Willis Towers Watson Türkiye’nin başına Tarık Serpil atandı

Global danışmanlık, brokerlik ve çözüm şirketi olan Willis Towers Watson, Türkiye Genel Müdürü olarak Tarık Serpil’i atadı. Tarık Serpil, Willis Towers Watson Türkiye’yi, insan ve risk alanlarında çözümler geliştiren bir dizi uzmanlık alanında büyütmekten ve geliştirmekten sorumlu olacak. 20 yıl boyunca Marsh’ta çeşitli liderlik ve brokerlik rolleri üstlenen, Willis Towers Watson Türkiye’ye Eylül 2016’da Kurumsal Risk ve Brokerlik Genel Müdürü olarak katılan Tarık Serpil, söz konusu görevini sürdürmeye devam edecek.

Willis Towers Watson’ın Türkiye’de temellerini atıp, bugünkü başarılı seviyesine gelmesini sağlayan bir önceki Genel Müdür Süha Alıcı bundan sonra şirkete danışman olarak katkı sağlamaya devam edecek.

Atamayla ilgili görüşlerini bildiren Willis Towers Watson Orta & Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika CEO’su Pamela Thomson-Hall: “Türkiye, büyük potansiyeli olan dinamik bir pazar. Son yıllarda kurumsal risk ve brokerlik alanındaki işlerimizi başarılı bir şekilde geliştiren Tarık Serpil’in, müşteri çözümlerimizi geliştirmeye odaklanarak Türkiye’deki işlerimizi daha da büyütmek için stratejik vizyon ve liderlik deneyimine sahip olduğuna inanıyoruz. Süha Alıcı’ya da şirketimize kuruluşundan itibaren olan bağlılığı ve değerli liderliği ile bugünkü başarılı noktasına gelmesindeki çalışmaları için teşekkür ediyor, bundan sonraki dönemde vereceği destekten ötürü memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Yeni görevine yönelik açıklama yapan Willis Towers Watson Türkiye Genel Müdürü Tarık Serpil de, “Yetenekli, özverili bir ekip tarafından kurulan güçlü bir yapımız var ve bu yeni rolü üstlenmekten heyecan ve onur duyuyorum. Türkiye’deki müşterilerimiz, insan ve risk arasındaki kesişme noktasına giderek daha fazla ilgi duyuyor ve bu sayede şirketimizi daha da büyütmeyi hedefliyorum.” şeklinde konuştu.

Atamaya yönelik açıklama yapan Süha Alıcı ise, “Türkiye’deki işimizin belirli bir olgunluğa ulaşmasını takiben görevimi Tarık Serpil’e devretmekten mutluluk duyuyorum. Tarık’ın şirketimizi ülkemizdeki potansiyele de uygun şekilde büyütmeye devam edeceğine eminim. Willis Towers Watson’ın büyümesine bundan sonraki dönemde danışman olarak katkı sağlayacağım için de mutluyum.” dedi.