SAİK yönetiminden İzmir’e çıkarma

SAİK Yönetim Kurulu, İzmir Ticaret Odası 48. nolu Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından 30 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen “Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Toplantısı” na katıldı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Meslektaşlar

Edindiğimiz bilgilere göre 30 Nisan 2019 tarihinde İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde ve Ticaret Odası 48. Nolu Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından “Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenmiş.

Toplantıya davet üzerine SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) Başkan ve Üyeleri, Sigorta Sektör Meclisi Başkanı Sayın Yavuz Özçağın ile Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Murat Çay ve TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de katılmışlardır. İzmir ve çevre İllerden Acenteler toplantıya yoğun ilgi göstererek toplantı salonunu tamamen doldurmuşlardır.

Toplantı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Şahin Çakan ‘ın açılış konuşması ile başlamış, ardından ikinci konuşmayı Ticaret Odası Sigorta Meslek Komitesi Başkanı Sayın Salih Demiryürek yaparak sektörel ve mesleki konularda ki görüşlerini anlatmışlar. Komite Başkanının ardından kürsüye gelen TOBB Sigortacılık Müdürü Sayın Mevlüt Söylemez ise, güncel Acente verileri ve İcra Komitesinin faaliyetleri hakkında bilgi aktarmışlardır.

Toplantıda son konuşmacı olan SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut, göreve geldikleri günden bu yana İcra Komitesi olarak yaptıkları çalışmalar, görüşmeler ve faaliyetler, Komite icraatları hakkında detaylı bilgileri katılan Acentelere vermişlerdir.

Toplantının son bölümünde ise söz alan Acenteler mesleki konular ile ilgili görüş ve önerilerini İcra Komitesi yönetimine aktarmışlardır.

Bölgesel ve İl bazında toplantılar ile mesleğimizin sorunlarına sahip çıkan İcra Komitesi üyelerine ve toplantıya yoğun ilgi göstererek mesleğimize sahip çıkan Acente meslektaşlarımıza Ekibimiz adına teşekkür ediyoruz…”