Türk Nippon’un yeni rotası Madrid oldu

Türk Nippon Sigorta,  acentelerini İspanya’nın başkenti Madrid’e götürdü. Geziye Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, Genel Müdür Yardımcısı Cem Ekiz, Satış Pazarlama Grup Müdürü Yasemin Özel ve Teknik, Hasar ve Reasürans Grup Müdürü M. Murat Dinç de eşlik etti.

Seyahatin ilk durağı Santiago Bernabeu Stadı oldu. Acenteler, Real Madrid maçlarının yanı sıra, çok önemli uluslararası turnuvalara ve final maçlarına ev sahipliği yapan stadı gördükten sonra, panoramik şehir turuyla gezintiye devam etti. Tur sırasında grup; şehrin en önemli noktaları olan Puerta del Sol, Palacio Real, Parque de Retiro, Cibele Çeşmesi ile şehrin görülmeye değer diğer anıtlarını, mimari eserlerini ve ilginç köşelerini tanıma fırsatı buldu.

Gezinin ikinci günü Toledo turu gerçekleştirildi. Madrid’den önce İspanya’nın başkenti olan ve 16. yüzyıldan beri hiç değişmeden günümüze gelen Toledo’da acenteler Roma, Rönesans ve Gotik mimarisinin en güzel örneklerini, İspanya’nın en büyük üçüncü katedrali olan Toledo Katedrali’ni, 11. yüzyıldan kalma sinagogu, 14 yüzyıla ait Los Reyes Catolilos Kilisesi’ni ve San Martin Köprüsü’nü görme şansına erişti.

Seyahatin üçüncü günü, ekip Kraliyet Sarayı’nı gezdi. İspanyol krallarının geçmiş dönemlerdeki ikametgahı olarak bilinen, bununla birlikte günümüzde yalnızca devlet törenleri için kullanılan sarayın mermerden maun ağacına kadar çeşitli malzemeler kullanarak yapılmış muhteşem iç dekorasyonları ile Avrupa’nın en güzel bahçelerinden biri olarak bilinen geniş ve huzur veren bahçeleri acenteleri büyüledi. Seyahatin dördüncü gününde ise, ekip gün boyu Madrid şehrine ait tüm güzelliklerin tadını çıkararak, aynı akşam İstanbul’a dönmek üzere harekete geçti.Seyahate katılan Türk Nippon Sigorta acenteleri, 4 gün boyunca güzel anılar biriktirmiş oldu.

Acentelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz

Gerçekleştirdikleri gezi hakkında açıklamalarda bulunan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, düzenledikleri seyahatlerle ve farklı kampanyalarla her zaman acentelerinin motivasyonunu artırmayı ve onlara ek kazanımlar sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Türk Nippon Sigorta’nın en önemli dağıtım kanalının acenteler olduğunu vurgulayan Pamukçu, şunları söyledi: “Acentelerimizi iş ortaklarımız olarak görüyor ve onları her şeyden çok önemsiyoruz. Şirket olarak vermiş olduğumuz bu değerin bilinciyle hareket ediyoruz. Prim üretimimizin büyük bir kısmını en önemli iş ortaklarımız olan acentelerimiz vasıtasıyla sağlıyoruz ve böyle de devam edeceğinin altını çizmek istiyoruz. Temel stratejimize paralel olarak, acentelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesi bizim için her şeyden önemli. Şirket olarak, diğer şirket uygulamalarının dışında acentelerimize karşı farklılıklar yaratan dinamik bir yapı içinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu sistemde çalışmaya ve acentelerimiz için her zaman yenilikler yapmaya, motivasyonlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Düzenlediğimiz gezi ve kampanyalar da hız kesmeden devam edecek.”