Sigorta Cini’den Demir Sağlık ve Hayat ile işbirliği

Sigorta Cini, müşterilerinin sigorta ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için geliştirdiği sigorta ürünleri ile tüm dağıtım kanallarında yenilikçi bir yaklaşım sunan Demir Sağlık ve Hayat ile anlaştı.

Yapılan iş birliği sayesinde gücüne güç katan Sigorta Cini, anlaşmalı olduğu sigorta şirket sayısını 22’ye çıkartarak Demir Sağlık ve Hayat işbirliği ile her türlü koşulda müşterilerinin yanında bulunarak onların tüm sigorta ihtiyaçlarına çözüm üreten ürün ve hizmetlerini de müşterilerine sağlayacak.

Demir ile daha geniş kitlelere ulaşacak olan Sigorta Cini; müşterilerine ürün faydalarıyla ilgili şeffaf karşılaştırma ve profesyonel tavsiye hizmetleriyle müşteri odaklı hizmet anlayışı sunuyor. Demir; Seyahat Sigortası, Sağlık Sigortaları, Eğitim Sigortası, Prestij Hayat, Ferdi Kaza Sigortası ürünleriyle Sigorta Cini müşterilerinin sigorta ihtiyaçlarını karşılayacak.

Sigorta Cini, Demir Sağlık ve Hayat’ın da arasında olduğu anlaşmalı sigorta firmaları ile ürün faydalarıyla ilgili şeffaf karşılaştırma ve profesyonel tavsiye hizmetlerimizle müşteri odaklı bir hizmet anlayışı sunuyor.