AXA Sigorta’nın “İyi Bir Gün” konuğu Arda Türkmen

AXA Sigorta, “Değerler Ortağı” Altınordu Futbol Kulübü ile hayata geçirdiği “İyi Bir Gün” etkinlikleri ünlü şef, televizyon programcısı ve girişimci Arda Türkmen ile devam ediyor.

Altınordu FK tesislerine konuk olan Türkmen, bir günü Altınordulu sporcular gibi geçiriyor; ardından ise hayallerinin peşinden gitmenin önemini anlatıyor.

AXA Sigorta, Değerler Ortağı olduğu Altınordu Futbol Kulübü ile iş birliği kapsamında “İyi Bir Gün” etkinlik serisine devam ediyor. Kendi alanlarında örnek ve başarılı isimlerin Altınordulu sporcular ve antrenörlerle buluştuğu etkinliğe bu kez başarılı şef, televizyon programcısı ve girişimcisi Arda Türkmen konuk oluyor.

Eğitim aldığı alanın dışına çıkarak sevdiği işi yapmak için farklı bir kariyer yolu çizen ve her yaş grubundan takipçisi olan Türkmen, “İyi Bir Gün”de Altınordulu sporculara hayallerine giden yolda çalışmaktan ve denemekten vazgeçmemenin önemini anlatıyor. Ünlü şef sabah erken saatlerde Altınordulu sporcularla buluşuyor, çocuklarla birlikte antrenman yapıyor. Ardından Altınordu tesislerindeki besi ve tarla alanlarını geziyor ve çocuklarla birlikte topladıkları malzemelerle öğle yemeği için lezzetli sandviçler ve menemen hazırlıyor. Günün sonunda ise genç sporcular “Hayallerinin Peşinden Gitmek, Kendi Kariyerini İnşa Etmek” başlığıyla düzenlenen atölyede Arda Türkmen’in başarılı ve ilham verici kariyerine yön veren adımlarını dinliyor.

Arda Türkmen İyi Bir Gün Video Link:

Uzun Versiyon: https://www.youtube.com/watch?v=HA94mEXdiP4&list=PL-UKbsok6s4KNMc43_uajg_SkUzH6954l&index=9

Kısa Versiyon:https://www.youtube.com/watch?v=z7Nnp0wJdwk&feature=youtu.be