SAİK’ten Şanlıurfa’ya çıkarma

TOBB SAİK ( Sigorta Acenteleri İcra Komitesi ) Yönetimi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 28 Nolu Sigorta Meslek Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Aynı zamanda TOBB SAİK Yönetimi; Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman, Mardin, Kilis,Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odaları Sigorta Meslek Komitelerinin 4.sünü düzenledikleri ortak toplantısına da iştirak ederek bölge acentelerine desteğini gösterdiler.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 28 Nolu Sigorta Meslek Komitesi, ŞURSAD ( ŞanlıUrfa Sigorta Acenteleri Derneği ) ve Şanlıurfa TOBB İl Delegeleri tarafından 6 Temmuz 2019 tarihinde bir toplantı düzenlenmiş. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve ” Bölgesel Sigorta Acenteleri ile SAİK İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı ” adı altında düzenlenen toplantıya TOBB SAİK ( Sigorta Acenteleri İcra Komitesi ) Yönetimi de davet üzerine katılmışlar ve Bölge Acenteleri ile bir araya gelmişler.Acenteler ile yapılan İstişare ve Bilgilendirme toplantısından önce de TOBB SAİK Yönetimi; Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman, Mardin, Kilis,Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odaları Sigorta Meslek Komitelerinin 4.sünü düzenledikleri ortak toplantısına katılmışlar.

Bu toplantının ardından Bölge Sigorta Acenteleri ile İstişare ve Bilgilendirme toplantısına katılan TOBB SAİK Yönetimi göreve geldiklerinden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar, icraatlar, toplantılar ve yakın tarihte yapmayı plandıkları gelişmelere dair detaylı bilgi aktarmışlar.

Bilgilendirmelerin ardından söz alan Bölge Acenteleri ve Bölge Acente temsilcileri mesleki sorun ve konulara dair görüşlerini, önerilerini TOBB SAİK Komite Üyelerine aktarmışlar.

Biz Acentelerin sorunları adına Bölge ve İl ayrımı yapmadan aralıksız olarak Acentelerle bir araya gelen ve geçen yıl yapılan seçimlerden hemen sonra taahhüt ettikleri gibi Tüm Türkiye Acentelerini kucaklayan ve birlikte hareket eden TOBB SAİK Yönetimine Acenteler ve Ekibimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” denildi.