Aktüerler Derneği kitaplık için üyelerinden destek bekliyor

Aktüerler Derneği Kitaplığı Maltepe Belediyesi desteği ile Prof.Dr.Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde kuruluyor. Aktüerler Derneği kitaplık konusunda üyelerinden ellerinde bulunan orijinal içerikli aktüerya bilimi ile ilgili Türkçe ya da farklı dillerde kaynakları kendilerine ulaştırılması konusunda destek bekliyor. Aktüerler Derneği Başkan Yardımcısı Şirzat Çetinkaya tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Aktüerler Derneği olarak siz değerli üyelerimizin desteği ile şimdiye kadar aktüerya bilimine; seminer, kongre, üniversitelerde konuşma oturumları ve dersler ile destek vermeye çalıştık ve çalışıyoruz. Gelecek nesillere bilgi aktarımı sağlayabilmek ve akademik çalışmalara ağırlık vererek ülkemizin akademik topluluklarda daha iyi temsil edilmesine destek vermek, önem verdiğimiz ve önceliklendirdiğimiz amaçlarımız arasında yer almaktadır. Ayrıca herkesin eşit şartlara sahip olarak aktüerya alanında çalışmasını sağlayabilmek adına “Aktüerler Derneği Kitaplığı” kurulması için resmi mercilere başvurularımızı 2019 Haziran ayında tamamladık. Başvurularımız sonucu Derneğimize, Maltepe Belediye Başkanlığının olumlu dönüş yaptığının haberini vermek isteriz. Kitaplığımızı Prof.Dr.Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yer alan Panaromik kütüphanede oluşturma çalışmalarımız başlıyor (https://www.tskm.org.tr/galleries/detail/6#gallery-1).

Derneğimizin tek gelir kaynağının üyelik aidatları olması göz önünde bulundurulduğunda üyelerimizin ellerinde bulunan orijinal içerikli aktüerya bilimi ile ilgili Türkçe ya da farklı dillerde kaynakları aşağıda belirttiğimiz adrese ulaştırmalarını büyüyen kütüphanemize bir katkı olarak rica ediyoruz.

Hepinize yapacağınız kitap bağışları ve bilgiye vereceğiniz destek için şimdiden çok teşekkür ederiz…”

Adres;
Maltepe Belediyesi
Cumhuriyet Eğitim Merkezi
İdealtepe Mh. Mızrak Sok. No:4 Kat :2
Maltepe / İstanbul