Acentelerin Sesi’nden kimsesiz çocuklara bisiklet

Acentelerin Sesi Ekip Üyeleri, Bahçelievler Çocuk Evleri Kampüsünde kalan kimsesiz çocukların isteklerine duyarsız kalmadı ve onlara bisiklet hediye etti.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar;

Hatırlayacağınız üzere Ramazan ayında Bahçelievler Sosyal Hizmetler Derneğinin duyurusu üzerine Bahçelievler Çocuk Evleri Kampüsünde kalan küçük çocuklar için odaların yapımına Acentelerin Sesi Ekip Üyeleri olarak maddi destek sağlamıştık. Odaların açılışı için gittiğimiz kampüste kalan çocuklarla sohbet etme imkanımız da olmuş ve özel isteklerini de öğrenmiştik. İsteklerin çoğunluğu ise Bisiklet olmuştu. Biz de sevgili çocukların bu talebini unutmadık ve Ağustos ayında organize olarak ve yine imece usulü ile talebin de üzerinde bir destekle otuz bir adet farklı boylarda Bisikleti temin ettik.

24 Ağustos tarihinde ise yine söz konusu kampüse giderek çocuklarla birlikte olduk ve bisikletleri kendilerine teslim ettik. Teslim törenine davet edilen ünlü Triatlon ve Bisiklet sporcusu Sayın Fatih Topçu da çocuklara ve katılımcılara kendi yaptığı sporlar ve sporun insan hayatında ki önemine dair keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Kimsesiz çocuklara bir kez daha el uzatan ve onlara yaşam sevinci olma gayretini gösteren Acentelerin Sesi Ekibi Üyelerine cömert destekleri için teşekkür ediyor, yurtta kalan kimsesiz çocuklarımıza da başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.” denildi.