Okan Utkueri’nden Allianz çalışanlarıyla renkli sohbet

Startup mentorü Okan Utkueri, Allianz Türkiye çalışanlarıyla İstanbul merkez ofisinde dijital çağın getirdikleri konulu sohbet gerçekleştirdi. Utkueri konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Allianz Türkiye ekibiyle çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İçinde olduğumuz dijital çağın ne ifade ettiğini, iş yapış şekillerine ve günlük hayatımıza etkilerini, yeni nesil kafasını, özellikle de startup girişimlerin tetiklediği “disruption” dalgasını konuştuk.
Devamında, globalde yaşanan insurtech aktivitesini, sektörü etkileyen teknolojileri, bu alanda bizdeki çalışmaları ele aldık. Sohbetimizin sonunda da, tüm bu gelişmelerin sigortacılıkta nasıl bir etki yarattığına, gelecekteki ürün, hizmet ve iş modellerinin nereye evrileceğine ilişkin öngörülerde bulunduk.
Sigorta sektörü “disrupt” olacak mı? sorusuna yanıt aradık.
Bu sefer sahnede bana eşlik eden sevimli bir partnerim vardı, Allianz Robot. Konu dijitalleşme, teknoloji ve geleceğin iş modelleri olunca, daha iyi bir partner düşünemezdim 🙂
Benzer bir sohbeti, Cuma günü İzmir ekibiyle birlikte Allianz Kampüs’de gerçekleştireceğiz. Merakla ve heyecanla bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.