SAİK Yönetimi, Çanakkale’de bölge acenteleri ile buluştu

TOBB SAİK Yönetimi 10 Ekim 2019 tarihinde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve Oda Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Sigorta Acenteleri Bölgesel İstişare toplantısına katıldı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar,

TOBB SAİK Yönetimi 10 Ekim 2019 tarihinde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve Oda Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Sigorta Acenteleri Bölgesel İstişare toplantısına katılmışlardır.

Toplantıya Çanakkale ve çevre İllerden Sigorta Acenteleri, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyeleri ve İl delegeleri de katılmışlardır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Orçun Oktay’ın açılış konuşmasının ardından TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlut Söylemez hem Çanakkale İline hem Türkiye geneline ait Sigorta Acenteleri verilerini, şehirde ki sigorta pazarı ve olası pazar paylarına dair bilgileri katılımcılara aktarmıştır.

Söylemez’in konuşmasının ardından TOBB SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut hazırladığı sunumu katılımcılara iletmiştir. Korkut; göreve geldiklerinden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar, toplantılar ve sorunlarının çözümleri adına yaptıkları icraatlar hakkında detaylı bilgiler katılımcılara aktarmışlardır.

Toplantının son bölümünde Levent Korkut, Mevlut Söylemez ve Çanakkale Sigorta Acenteleri İl Delegesi Metin Kenar katılımcılardan gelen soru, öneri ve talepler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunmuşlardır.

İcra Komitesi Yöneticileri Çanakkale toplantısı öncesinde sabah saatlerinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına da ziyarette bulunarak Oda Başkanı Cengiz Günay ve Sigorta Sektör Meclisi Üyeleri ile de bir görüşme gerçekleştirmişlerdir.

Ev sahipliği ve toplantı organizasyonu için Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Sigortacılık Meslek Komitesi üyelerine, aralıksız çalışmalarını sürdüren TOBB SAİK Yönetimine ve tüm katılımcılara ekibimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.