Zurich Sigorta’ya “Mükemmeliyet Ödülü”

Zurich Sigorta, Brandon Hall tarafından verilen Mükemmeliyet Ödülleri’nde, “En İyi Beceri ve Yetkinlik Gelişimi Programı” (Best Advanced in Competencies and Skill Development) kategorisinde ALTIN ödülü kazandı.

Zurich Sigorta’nın, satış ekipleri, bölge ve satış müdürleri için Qmark Danışmanlık ile birlikte dizayn ettiği eğitim programı “Satış ve Liderlik Akademisi” dünyanın önde gelen analiz ve araştırma kurumlarından Brandon Hall tarafından verilen Mükemmeliyet Ödülleri’nde, “En İyi Beceri ve Yetkinlik Gelişimi Programı” kategorisinde ALTIN ödülü kazandı.

10.000’den fazla kurumsal müşterisinin, organizasyonel performansını artırması amacıyla, öğrenme ve gelişim, yetenek yönetimi, liderlik, satış ve pazarlama alanlarında araştırma tabanlı çözümler sunan Brandon Hall, 1994 yılından beri düzenlediğiMükemmeliyet Ödülleri ile dünyanın en iyi şirketlerini, insan kaynakları uygulamalarına göre farklı kategorilerde ödüllendiriyor.

Satış kanalları için geliştirip uyguladığı eğitim ve gelişim programları ile altın ödüle layık görülen

Zurich Sigorta ödülünü, Şubat 2020’de Florida’da düzenlenecek Uluslararası İnsan Yönetiminde Mükemmeliyet Konferansı’nda teslim alacak.