Ray Sigorta, Darüşşafaka için kıtaları aştı

Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu olma özelliğine sahip Vodafone İstanbul Maratonu’nun 41’incisi, 3 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleşti. Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan ve 23 kişiden oluşan ekibi maratonda yerini alarak Darüşşafaka Cemiyeti tarafından başlatılan “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyası için birlikte koştu.

Tüm sivil toplum kuruluşları (STK) arasında en çok bağış toplayan ikinci kurumsal takım olan Ray Sigorta, şu ana kadar 560 bağışçı ile toplam 226 bin 661 lira bağış topladı. Ray Sigorta ekibinin bağışları ile toplam 144 öğrencinin eğitim masraflarına kaynak yaratılmış oldu. Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, 238 bağışçı ve toplam 201 bin 716 lirayı ile en yüksek bağışı toplayan isim oldu. Ray Sigorta ve Koray Erdoğan aynı zamanda Darüşşafaka Cemiyeti’nin resmi instagram hesabında “En Yüksek Bağış Desteği Sağlayan 5 Kurum ve Birincileri” arasında birinci sıraya adını yazdırdı.

Ray Sigorta çalışanlarının büyük katılım gösterdiği maratonun ardından bilgi sunan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan: “Ray Sigorta geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da maratondaki yerini aldı. Bu kez ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından olan Darüşşafaka’da eğitim alan çocuklarımız için koştuk. 18 Kasım’a kadar bağış süreci devam ediyor, bu tarihe kadar daha fazla öğrencimize destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Darüşşafaka Cemiyeti tarafından başlatılan ‘Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız’ kampanyasına destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.