Ray Sigorta’dan Darüşşafaka’ya büyük destek

Ray Sigorta, 41. İstanbul Maratonu’nda, Darüşşafaka Cemiyeti tarafından başlatılan “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyasında Darüşşafakalı öğrencilerin eğitimine destek olan kurumsal takımlar içerisinde en çok bağış toplayan şirket oldu.

Çalışma hayatı içinde sorumluluk bilinci ile hareket eden Ray Sigorta, kurum dışarısında da topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmek için büyük çaba gösteriyor. 41. Vodafone İstanbul Maratonu’nda adımlarını Darüşşafaka’nın 156 yıllık “eğitimde fırsat eşitliği” misyonunu desteklemek için atan Ray Sigorta çalışanları, “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyası için topladığı bağışlarla Darüşşafakalı öğrencilerin geleceğine değerli bir katkıda bulunmuş oldu. Darüşşafaka’nın “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyasında en çok bağışı toplayarak 1’inci olan Ray Sigorta, tüm STK’lar için bağış toplayan kampanyalar arasında da en çok bağış toplayan 3’üncü şirket oldu.

147 çocuğa güven oldu

Tüm sivil toplum kuruluşlarının (STK) düzenlediği kampanyalar arasında en çok bağış toplayan üçüncü kurumsal takım olan Ray Sigorta ekibi, Darüşşafaka tarafından duyurulan son rakamlara göre toplam 147 öğrencinin eğitim hayatının devamlılığı güvence altına alınmış oldu.

Ray Sigorta takımı içerisinde en yüksek bağışı toplayan isim ise Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan oldu. Ray Sigorta çalışanlarının “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini söyleyen ve aldıkları sonuçların kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, “Türkiye’de eğitime çok önemli katkılarda bulunan, ülkemizin yarınlarını temsil eden çocukların ellerinden tutarak onları geleceğe hazırlama konusunda ülkemizin en değerli ve en köklü kuruluşlarından Darüşşafaka’nın düzenlediği kampanyada Ray Sigorta olarak böyle bir başarıyı gösterdiğimiz için çok mutluyuz. 18 Kasım’da sonuçlanan bağış penceresi kapanana kadar, baştan sona tüm ekibimiz sürece dahil oldu. Çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıştık. 147 öğrencinin eğitimine destek olmak, geleceği şekillendirecek çocukların elinden tutabilmek Ray Sigorta için büyük bir sevinç ve gurur kaynağı. Önümüzdeki dönemde de ülkemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.