Marsh Türkiye’de önemli atama

Sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın lider markası Marsh’ın Türkiye ofisinde önemli bir atama gerçekleşti. Bilgi Güvenliği alanında 20 yıldan fazla deneyimi olan Ulvi Cemal Bucak, Marsh Türkiye’nin Siber Risk Direktörü olarak atandı.

Risk yönetimi ve uyumluluk, siber güvenlik, bilgi teknolojileri, proje yönetimi ve iş sürekliliği konularında 20 yılı aşkın tecrübesi olan Ulvi Cemal Bucak, Ekim ayında göreve başladı.

1997 yılında İstanbul Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Bucak, Koç Sistem’de Network Güvenlik Mühendisi olarak kariyerine başladı. Türkiye ve on yıl çalıştığı ABD’deki iş hayatı boyunca Türk Ekonomi Bankası, Oakland Üniversitesi, Fujitsu Consulting of America, Verisign, CNA Sigorta, AVEA Telekomünikasyon, Oger Telekom, Infosec Global ve DNS Holding firmalarında çeşitli görevlerde bulunan Bucak, son olarak Vitel A.Ş’de İş Geliştirme Başkan Yardımcısı pozisyonunda görev yaptı.

2005 yılında ABD’de Keller Yüksek İşletme Enstitüsü’nde Bilgi Sistemleri Yönetimi üzerine yüksek lisansını da tamamlayan Bucak, iyi derecede İngilizce biliyor.