Sigorta Cini’nden Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ne ödül

Bu yıl ilk kez düzenlenen Eskişehir Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Sosyal sorumluluk ödülü Sigorta Cini tarafından Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin zihinsel engelli bireylerin toplumla bütünleşmesinin amaçlandığı ‘Gökkuşağı Kafe Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ne verildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ödülünü Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı’nın elinden aldı.

Eskişehir’de ilk defa düzenlen ‘Başarı Ödülleri’ halk oylaması ve jürinin oyu verdiği oylar sonucunda belli oldu. Eskişehirlilerin internet üzerinden yoğun katılım sağladığı proje de 48 farklı alanda başarılı olanlar seçildi.

Sigorta sektörüne yaptıkları yatırımlar ile Türk sigorta sektörünün gelişimi için hayata geçirdikleri bilinçlendirme çalışmalarının haricinde çevreye duyarlı çalışmaları da hayata geçiren Sigorta Cini, gecede ‘Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü sundu.

Zihinsel engelli bireylerin topluma bütünleşmesinin amaçlandığı ve özgüvenlerini kazandırmak amaçlı açılan Gökkuşağı Kafe’nin gecede ‘Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ seçildi. Gecede ödülü takdim eden Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı; “ Biz Sigorta Cini olarak uluslararası bir sigorta kurumu olan NN’in bir parçasıyız. NN olarak tüm dünya genelinde milyarlarca Euro’luk bir yatırım yönetiyoruz. Bu yatırımı çevreye duyarlı olmayan endüstrilere gitmemesi açısından topluma verdiğimiz bir söz var. Bu açıdan baktığımızda sosyal sorumluluk bilinci, temellerine işlemiş bir grubun temsilcisi olarak bu kadar özel bir projeye ödül verme gururunu bize sağladıkları için bu organizasyona çok teşekkür ediyoruz” dedi.