Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli’den nazik paylaşım

Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, iş dünyasının paylaşım noktası Linkedin’deki kişisel hesabından nazik bir paylaşımda bulundu. Benli, kendisine gönderilen direkt mesajlara yoğun programı dolayısıyla dönüş yapmakta geciktiğini belirterek bu konudaki gösterilen anlayış için tüm bağlantılarına teşekkür etti.

Atilla Benli’nin Linkedin üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

Değerli bağlantılarım,

Öncelikle şirketimiz ve şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Direkt mesajlarınıza yoğun programım dolayısıyla ne yazık ki, dönüş yapmakta gecikiyorum.
Şirketimizdeki iş fırsatları için benimle iletişime geçmek isteyen değerli bağlantılarım, güncel özgeçmişinizi  adresine iletmeniz halinde insan kaynakları birimimiz tarafından özgeçmişiniz titizlikle incelenecek, oluşabilecek kadro ihtiyaçları doğrultusunda uygun olan adaylar mülakat sürecine dahil edilecektir.

Bunun dışında ürün, hizmet ve tüm teknik konularla ilgili bilgi ve yardım almak isteyen, tedarikçimiz ve iş ortağımız olmak isteyen bağlantılarım, taleplerinizi adresine iletmeniz halinde ilgili iş birimindeki yöneticilerimiz sizlerle en kısa sürede iletişime geçecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederim.”