BNP Paribas Cardif Türkiye, toplum için 52 bin saat çalıştı

Dünya Gönüllüler Günü kapsamında #1Millionhours2Help programını başlatan BNP Paribas Grubu, 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon çalışma saatini gönüllülük faaliyetlerine ayıracağının sözünü verdi. BNP Paribas Cardif Türkiye, 2019 yılında bu alana 52 bin saat ayırdı.

Çalışan haklarını koruma alanında çalışmalarda bulunan uluslararası federasyon UNI Global Union ile yola çıkan BNP Paribas Grubu, dünya çapındaki tüm çalışanları ile 2020 sonuna kadar toplam 1 milyon çalışma saatini, gönüllülük faaliyetlerine ayırdığını duyurdu. Topluma fayda yaratacak ve çevreye duyarlı aksiyonlar alma misyonuyla hareket eden BNP Paribas Grubu, bu çerçevede Dünya Gönüllüler Günü’nde #1Millionhours2Help programını başlattı.

2019 yılında gerçekleştirilen gönüllülük faaliyetlerini, sürdürebilir bakış açısıyla devam ettiren BNP Paribas Cardif Türkiye, 2020 yılında hedeflerini daha da büyüterek BNP Paribas’ın 1 milyon saatlik taahhüdüne katkı sağlamayı planlıyor.

2019’da 52 bin saat gönüllülük faaliyetlerine ayrıldı

BNP Paribas Cardif Türkiye, yalnızca 2019 yılında toplam 400 çalışanın dahil olduğu 52 bin çalışma saatini gönüllülük faaliyetlerine ayırdı. 2019’da 10’u aşkın sivil toplum kuruluşu ile birbirinden farklı projelere imza atan kurum; kadın, eğitim ve inovasyon, çocuk, engelsiz yaşam gibi alanlarda aktif olarak topluma fayda sağlamayı sürdürdü. En yoğun iş birliklerini Tohum Otizm Vakfı ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ile gerçekleştiren BNP Paribas Cardif Türkiye; Darüşşafaka Eğitim Kurumları, TÜSİAD, GamFed gibi kuruluşlarla da farklı alanlara dokunan projeler hayata geçirdi. Ayrıca, kurum içi gönüllük esasını güçlendirmek amacıyla BNP Paribas Cardif, engelli çocuklara robot el imkânı sunan Robotel ile çalışanlarına yönelik atölye çalışması gerçekleştirdi.