Lloyd’s “Kültür Danışma Grubu” oluşturdu

Sigorta ve reasürans pazarı Lloyd’s of London pazarın uzun vadeli kültür değişikliğini yönlendirmek için kapsamlı eylem planının bir parçası olarak “Kültür Danışma Grubu” kurduğunu duyurdu. Kültür Danışma Grubu’nun pazarın sürdürülebilir ve ölçülebilir bir değişikliği gerçekleştirmek için doğru adımları attığından emin olmak için uzman tavsiyesi ve sağlam bir mücadele sunacağı ifade edildi.

Geçen yıl, Lloyd’s pazarı pazardaki cinsel taciz raporlarını ele almak ve “güvenli ve kapsayıcı” bir çalışma ortamı yaratmak için yeni bir eylem planı ortaya koymuştu. Fikir, raporlamayı artırmak, uygunsuz davranışlara güçlü yaptırımlar uygulamak ve pazardaki sorunların daha iyi anlaşılmasını ve farkındalığını arttırmak üzerine hayata geçirildi.

Kurulda yer alan isimler ise, eski Virgin Money İcra Kurulu Başkanı (CEO) ve Salesforce UKI CEO’su Dame Jayne ve Anne Gadhia; psikolog ve APS CEO’su John Amaechi; Mental Health UK CEO’su Brian Dow ve ayrıca GoodCorporation Direktörü Debbie Ramsay olarak duyuruldu.

Lloyd’s Londra pazarını temsil eden yeni grubun üyeleri arasında ayrıca Londra Pazar Birliği CEO’su Shelia Cameron; Londra Pazar Grubu CEO’su Clare Lebecq; Londra ve Uluslararası Brokerler Birliği CEO’su Christopher Croft; Uluslararası Sigortacılık Derneği CEO’su Dave Matcham’ın da yer alacağı belirtildi.

Kültür Danışma Grubu Başkanı Fiona Luck, “Böyle başarılı bir grup uzmanı ve endüstri liderini bir araya getirme ayrıcalığına sahibiz. Kültür Danışma Grubu, ölçülebilir sonuçların belirlenmesine yardımcı olacak, bu sonuçlara karşı ilerlemeyi eleştirel olarak değerlendirecek ve Lloyd’s piyasasında arzusal dürüstlük, saygı ve içerme kültürünün oluşturulmasında önemli bir rol oynayacaktır.” dedi