MonoPoli Sigorta’da 20. yıl heyecanı

Sektörün en büyük acenteleri arasında yer alan MonoPoli Sigorta’yı 2020 yılında 20. yıl heyecanı sardı.  2019’un genelinde bütün branşlarda eşit oranda büyüyen MonoPoli Sigorta,  sağlık branşında da büyümesine hız verdi. Hem finansal hem üretim hem de karlılık açısından iyi bir yıl geçiren MonoPoli Sigorta, istihdamda da gelişme kaydetti. 55 olan personel sayısını 71’e çıkaran şirket Bursa şube ve İstanbul merkez iki noktada üretimlerine devam ediyor.

2020 yılı hedefleri arasında dijitalleşme olan MonoPoli Sigorta bir aplikasyon yazdırmayı planlıyor. MonoPoliçe ürününe sahip olan müşterilerinin, belli bilgilere ulaşabilecekleri, poliçelerini görüntüleyebilecekleri, hasar anında evraklarını yükleyebilecekleri bir aplikasyon üzerinde çalışan şirket, ayrıca bir sadakat programını başlatacak. Kulüp 364 isimli program MonoPoli müşterilerinin 364 gün poliçelerle uğraştırmayıp sadece yılda 1 gün sigortaya zaman ayıracakları bir kulüp. Bu kulübün içerisinde dijital tarafla birleşecek bazı projeler de eklenecek. MonoPoli üyesi olan sigortalıların, poliçe yaptırdıkça puan biriktireceği, bu puanları bir sonraki yıl poliçesinde indirim olarak alabileceği veya anlaşmalı kuruluşlarda indirim alabileceği bir proje olacak.

20. yıla özel projeler

MonoPoli Sigorta CEO’su Erol Esentürk büyümeyle ilgili şunları söyledi: Sektörün elde ettiği büyümenin yaklaşık iki katına çıkmak bizim için gerçekten mutluluk vericiydi. 2019 yılı içerisinde yine satın alma modellerimiz devam etti ve iki satın alma gerçekleştirdik. Karlılık bazında bakacak olursak, sigorta şirketlerimize karlı bir yıl sağladık. Bu da bizim için önemliydi çünkü iş ortağımız olan sigorta şirketleriyle ilişkilerimiz bizler için kıymetli. 2020 yılının MonoPoli Sigorta için önemli bir yıl olduğunu belirten Esentürk, “2020’de 20. yılımızı kutlayacağız. 20. yılımıza özel MonoPoliçe ürünümüzü geliştirmeye devam edeceğiz. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıp belli faydalar sağlamak istiyoruz. MonoPoliçe’nin en önemli avantajı sigortalının zaman ve finansal açıdan hayatını kolaylaştırması. 2020 yılında bu konuyla ilgili farklı çalışmalarımız olacak. Hem ekibimizi büyüteceğiz hem de mevcut ve potansiyel müşterilere bu konuyla ilgili hizmetler vereceğiz.”