“Kadrajımda Sigorta” ödüllü fotoğraf yarışması devam ediyor!

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından ‘sigorta’nın bilinirliğini artırmak ve Sigorta Haftası’na anlamlı bir etkinlikle katılmak amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenen “Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması” başvuruları devam ediyor.

Yarışmaya katılacak fotoğrafların ‘Sigorta nedir?’ gibi doğrudan veya ‘Neden sigorta yaparız?’ gibi dolaylı yoldan ‘sigorta’ konusunu anlatmaları beklenmektedir. Fotoğraflar, TSEV’in web sitesi (www.tsev.org.tr) üzerinden yüklenmekte olup; yarışmayla ilgili detaylı bilgi Kadrajımda Sigorta web sitesi (www.kadrajimdasigorta.com) içerisinde yer almaktadır.

İlk kez 2018 yılında düzenlenen yarışma, ülke genelinde yoğun ilgi görmüş; dereceye giren ve sergilenme ödülü kazanan fotoğraflar Sigorta Haftası boyunca sergilenmişti. Yarışma ve sergi, 2019 yılında da tekrarlanmış olup; ödül alan fotoğraflara Kadrajımda Sigorta web sitesi (www.kadrajimdasigorta.com) üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenmekte olan yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 12 Mayıs. Sonuçlar ise 15 Mayıs’ta açıklanacak. Yarışmanın ana sponsorluğu, Türkiye Sigorta Birliği tarafından yapılmaktadır.

 

Yarışma Ödülleri

Birincilik Ödülü: 6000 TL + Ferdi Kaza Sigortası

İkincilik Ödülü: 3.500 TL + Ferdi Kaza Sigortası

Üçüncülük Ödülü: 2.500 TL + Ferdi Kaza Sigortası

Sergileme Ödülü: 300 TL + Ferdi Kaza Sigortası

 

Yarışma Takvimi

Son Katılım Tarihi: 12 Mayıs 2020 (Saat 23.59)

Seçici Kurul Değerlendirmesi: 14 Mayıs 2020

Sonuçların Açıklanması: 15 Mayıs 2020