İTÜ Çekirdek’ten sigortacılıkta girişimci olmak isteyenlere önemli etkinlik

İTÜ ARI Teknokent ve sigorta sektörünün önde gelen kurumlarından Agito, Aksigorta, Allianz, AvivaSA, Eureko Sigorta, Güneş Sigorta, HDI Sigorta, Sigorta Cini ve Vakıf Emeklilik güçlerini birleştirerek, İTÜ Çekirdek InsurTech Programı’yla hayata dokunan teknoloji geliştiren girişimleri destekliyor. Program kapsamında, sigorta sektöründeki deneyimiyle girişimciliğe adım atmak isteyenler için 18 Mayıs 2020, Pazartesi günü saat 16:00’da İTÜ Çekirdek YouTube kanalında ‘Girişimcilik 101: Girişimcilik Adımları ve Fırsatları’ etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında İTÜ ARI Teknokent Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, İTÜ Çekirdek Danışman Mentoru Mehmet Erçek ile İTÜ Çekirdek InsurTech Program Danışmanı ve Mentoru Okan Utkueri sunum yaparak katılımcıların girişimciliğe dair sorularını cevaplandıracak.

 InsurTech programı hayata dokunacak girişimcileri bekliyor: Ödül 1 milyon TL

İTÜ ARI Teknokent öncülüğünde, sigorta sektörünün önde gelen kuruluşları Agito, Aksigorta, Allianz, AvivaSA, Eureko Sigorta, Güneş Sigorta, HDI Sigorta, Sigorta Cini ve Vakıf Emeklilik güçlerini birleştirdi ve İTÜ Çekirdek InsurTech Programı’nı hayata geçirdi. Program sigorta sektörüne değer katacağına ve geleceğin teknolojilerini üreteceğine inanan girişimcileri bekliyor. Program kapsamında sunulan pek çok desteğin yanı sıra, girişimlerin sektöre erişimi sağlanacak. Program kapsamında sunulan pek çok desteğin yanı sıra, girişimlerin sektöre erişimi sağlanacak ve başarılı olan girişimlere toplamda 1 milyon TL ödül cansuyu olarak verilecek.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt için; https://itucekirdek.com/etkinlikler/girisimcilik-101-girisimcilik-adimlari-ve-firsatlari/