Covid-19 Sonrası Sigortacıları Bekleyen En Büyük Risk: Doğal Afetler

Sigorta Strateji- Sigorta Dünyası Söyleşileri hız kesmeden sürüyor. 14 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’te yapılacak söyleşinin konusu “Covid-19  Sonrası Sigortacıları Bekleyen En Büyük Risk: Doğal Afetler”.

Bugünlerde tüm gündemimiz Covid-19 olsa da ülkemizi bekleyen katastrofik riskler ciddiyetini koruyor. Çok değil, birkaç ay öncesinde hepimiz büyük İstanbul depremini konuşurken bugün aklımıza dahi gelmiyor. Bu noktada gündemi Covid-19’un ötesine taşımak ve sigorta sektörünü bekleyen büyük doğal afet risklerini tartışmak istedik. Konuğumuz bu alanda Türkiye’nin yetiştirdiği en değerli akademisyenlerden Prof. Dr. Cemalettin Şahin. Kendisi, Coğrafya Bilimleri alanındaki 30 yılı aşkın akademik hayatında literatüre çok sayıda kitap ve makale kazandırdı. Türkiye yakın tarihinde hangi çarpıcı doğal afetler yaşandı, önümüzdeki dönemde muhtemel diğer riskler neler,  olası bir İstanbul depremi Türkiye’yi nasıl etkiler… Tüm bu soruların yanıtı ve çok daha fazlası söyleşimizde.” denildi.

Sigorta Strateji Yazarı Behlül Ersoy moderatörülüğünde gerçekleşecek programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz: https://youtu.be/whWFKqx–aA