“Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması”nda kazananlar belli oldu

Sigorta bilincine katkıda bulunmak üzere TSEV tarafından 2018’den bu yana düzenli olarak organize edilen ve bu yıl Türkiye Sigorta Birliği sponsorluğunda üçüncüsü düzenlenen “Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması”nda kazananlar belli oldu. 942 fotoğrafın yarıştığı etkinlikte ödül alacak 3 fotoğrafın yanı sıra 30 fotoğraf da sergilenmek üzere Seçici Kurul tarafından 14 Mayıs’ta düzenlenen toplantıda belirlendi.

Birincilik ödülünün 6.000 TL; ikincilik ödülünün 3.500 TL ve üçüncülük ödülünün 2.500 TL olduğu yarışmada sergi ödülü olarak da 300’er TL fotoğraf sahiplerine takdim edilecek. Fotoğrafları sergilenecek katılımcılara ayrıca 100.000 TL sigorta bedelli Ferdi Kaza Sigortası hediye edilecek. Yarışmaya ilişkin detay bilgiye ve sergilenecek fotoğraflara www.kadrajimdasigorta.com sitesinden ulaşılabilir.

Yarışmada Sebahattin Özveren’in “Asansör” adlı fotoğrafı Birinci; Serkan Ülker’in “Sera” adlı fotoğrafı İkinci; İbrahim Şimşek’in “Acının Rengi” adlı fotoğrafı ise Üçüncü oldu.

Bundan önceki yıllarda gerçekleştirilen sergi, Covid 19 pandemisi nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyeceğinden fotoğraflara sadece web sitesi üzerinden ulaşılabilecek.