TEKSADER, Ramazan ayında 50 aileyi sevindirdi

TEKSADER(Tekli Sigorta Acenteleri Derneği), Ramazan sürecinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi 50 aileyi yardımlarıyla sevindirdi.

TEKSADER’den konuya ilişkin yapılan duyuruda,

“Değerli Teksader Ailemiz,

Her yıl klasikleşen Ramazan ayında düzenlediğimiz tekne de iftar programımızı, bu sene pandemi sürecinden dolayı gerçekleştiremedik.

Bu nedenle Ramazan sürecinde de sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında, değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla hassas bir çalışma yaptık.

Derneğimizin merkezinin bulunduğu İstanbul da Yeni sahra mahallesinde ki muhtarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde ihtiyaç sahibi 50 aile tespit ettik.

14.05.2020 Perşembe günü, üyelerimizden Başar Dovan kardeşimizinde çabasıyla, muhtarla birlikte bu 50 aileye market alış veriş çekleri tek tek dağıtıldı.

İmkanlar el verdiği sürece dernek olarak zor günler geçiren ailelere dokunmaya devam etmeye çalışacağız.

TEKSADER’i Teksader yapan, en önemli özelliğimiz olan, gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etme fikri her zaman bizleri mutlu etmiş etmeye de devam edecektir.

Bu yardımımızı da yerine ulaştırmanın mutluluğu ile sizlere bir kez daha derneğimize destekleriniz için teşekkür eder, birlikteliğimizin keyifli ve bağlılıkla sürmesini dileriz” ifadelerine yer verildi.