NN Hayat ve Emeklilik’in Ferdi Kaza Sigortası ‘Hep Yanında’

NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, ferdi kaza sigortası ‘Hep Yanında’yı müşterilerine sundu. Hep Yanında Ferdi Kaza Sigortası, kişileri ve sevdiklerini, başlarına gelebilecek ani ve beklenmedik olaylar nedeniyle uğrayabilecekleri zararlara karşı güvence altına almayı amaçlıyor. 18-64 yaş arası sağlıklı herkesin faydalanabildiği sigorta kapsamında sunulan Yol Yardım Asistans Hizmetleri de kişilerin araçlarını 7/24 ücretsiz olarak koruyor.

Kişileri ve sevdiklerini güvence altına alıyor

Hep Yanında Ferdi Kaza Sigortası, kaza sonucu vefat ve maluliyet teminatlarını kapsıyor. Vefat teminatı, sigortalının kaza sonucu ya da kazaya bağlı nedenlerle, hemen veya kaza tarihinden itibaren bir yıl içinde ölümü halinde yasal mirasçılarına ya da lehtarlarına ödenecek vefat tazminatı ile sevdiklerini kimseye muhtaç etmeden, standartlarını koruyarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyor. Maluliyet teminatı’nda ise sigortalının kaza sonucu hemen ya da kazaya bağlı nedenlerle iki yıl içinde sakat kalması halinde sigortalıya sürekli sakatlık tazminatı ödeniyor.

50 bin liraya kadar teminat sunuyor

Hep Yanında Ferdi Kaza Sigortası’nda farklı tutarlarda 50 bin liraya kadar teminat sunan 3 farklı paket yer alıyor: Kaza sonucu maluliyet, kaza sonucu vefat ve yol yardım asistans hizmetlerinin yer aldığı paketlerin ödemeleri aylık 50 TL’den başlıyor. 1 yıl olarak yapılan ve otomatik olarak yenilenen Hep Yanında Ferdi Kaza Sigortası, kazaya uğrayan sigortalının kendisine veya sigortalının vefat etmesi halinde yasal mirasçılarına ya da lehtarlarına sıkıntılarını maddi açıdan hafifletebilmeyi amaçlıyor.

Hep Yanında Ferdi Kaza Sigortası kapsamında yer alan Yol Yardım Asistans Hizmeti’nden yararlanmak isteyenler, 7/24 0850 480 60 04 numaralı danışma hattını arayabilir veya mobil üzerinden Benim Asistanım uygulamasını indirebilirler.