Sigorta şirketleri mesleklere özel indirimler sunuyor

Sigorta şirketleri birçok meslek grubuna özel indirim ve avantajlar sunuyor. Oysa pek çok tüketici kendisine özel bu avantajların farkında olmayabiliyor. Tarafsız ve doğru bilginin kaynağı www.sigortaladim.com, tüm bu indirim ve avantajları websitesinde bir araya getirdi ve tüketicilere seçenekleri pratik bir şekilde değerlendirme imkanı sağladı.

Şirketlerin uyguladığı indirimlerden yararlanabilecek meslek grupları, çeşitli kriterlere göre değişkenlik gösterirken, farklı meslek grupları ve çalışanlar farklı indirimlerden faydalanabiliyor. Örneğin T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanları, Kredi Kayıt Bürosu çalışanları, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası üyeleri gibi birçok farklı meslek grubu, kendisine özel olarak sunulan bu imkanlardan faydalanabiliyor.

Sigorta şirketlerinden meslek ve meslek gruplarına özel indirimler

Anadolu Sigorta, Birleşik Kasko, Sağlık Sigortaları ve Konut Paket olmak üzere bünyesinde bulundurduğu sigorta hizmetleri için %40’a varan indirimler sunuyor. Bu indirimlerden noterler, noter emeklileri, Türkiye vergi denetimcileri, Türk Hava Kurumu çalışan ve eşleri, hakim, savcı ve sağlık çalışanları başta olmak üzere birçok meslek grubu faydalanabiliyor.

Allianz Sigorta ise öğretmenlere özel sunduğu kasko indirimleri ile meslek gruplarına destek oluyor. Allianz üzerinden kasko sigortası satın alan öğretim görevlileri ve öğretmenler, %20’ye varan indirim oranlarından faydalanıyor.

Ak Sigorta, sağlık çalışanlarına özel indirimleri ile Türkiye’ye destek veriyor; kasko ve konut sigortası özelinde, sağlık çalışanlarına özel %15 indirim fırsatı sunuyor.

Güneş Sigorta sağlık çalışanlarına özel olarak ek indirimler sunuyor. Kritik hastalıklar, ferdi kaza, kasko ve konut sigortaları için sağlık çalışanları %15 ek indirim avantajlarına sahip oluyor.

Ray Sigorta hakim ve savcılar, doktor ve diş hekimleri, mimar, eczacı, mali müşavir, TSK personelleri, devlet memurları, anonim şirket çalışanları, öğretmenler ve mühendislere özel, hususi araç kullanımları için kasko indirimleri sunuyor.

Groupama Sigorta ise diğer sigorta şirketleri ortak meslek gruplarına ek olarak, uzman çavuş ve veterinerlere de çeşitli indirimler sunuyor. Ayrıca 657’ye tabii devlet memurları, hemşire ve yargı mensupları özelindeki meslek gruplarına ek indirimler sunuyor.

Kasko meslek indiriminden faydalanabilen meslek grupları arasında öğretmen, polis, asker ve eczacılar da bulunuyor. İndirim avantajından faydalanabilmek için meslek belgeleri ile başvurmaları yeterli oluyor.

Meslek grup indirimlerinin dışında Aselsan, Roketsan, Havelsan, Mehmetçik ve TAİ gibi kurum çalışanlarına da %10-%25 arasında değişen özel indirimler uygulanıyor.

Özel konut ve sağlık sigortası fırsatları

Doktor, mühendis, memur ve öğretmen gibi meslek grupları yalnızca kasko değil, özel konut ve sağlık sigortası hizmetlerini de alabiliyor. Bu meslek gruplarına mensup kişiler, sigorta anlamında her şirket özelinde çeşitli avantajlar kazanıyor.

Mesleğinize özel fırsatları yakalamak ve uygun fiyatlarla sunulan indirimleri değerlendirmek için www.sigortaladım.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

Doğru bilginin kaynağı olma misyonuyla edindiği her bilgiyi www.sigortaladım.comadresi üzerinden paylaşan Sigortaladim.com, yalnızca bir sigorta karşılaştırma sitesi değil, aynı zamanda sektörle ilgili en doğru bilgiye ulaşabileceğiniz bir kaynak olma niteliği taşıyor.