Generali’ye EFMA-Accenture Innovation Insurance Awards’da iki ödül

İtalyan sigorta devi Generali, sigorta endüstrisindeki en seçkin teknoloji yeniliklerinin sergilendiği yarışma olan EFMA-Accenture Innovation Insurance Awards 2020’de toplam yedi ödülün ikisini aldı.

Generali, tüm dijital temas noktalarında müşteriler, temsilciler ve potansiyel müşteriler için çok kanallı bir deneyim olan “Digital Hub” ile “Müşteri Deneyimi” ödülünü, çalışanların dijital çağda büyümek ve şirketin stratejik önceliklerini desteklemek için gereken yeni yetenekleri geliştirmelerine yardımcı olan bir yeniden pazarlama girişimi olan “Biz ÖĞRENİYORUZ: Geleceğe Yeni Bir Yol” uygulaması ile “İşgücü Dönüşümü” ödülünün sahibi oldu. .

Generali Grup Genel Müdürü Frederic de Courtois ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada, “Generali’nin kendini sigorta sektöründe inovasyon sınırında konumlandırma ve sürekli gelişen ve yüksek beklentileri olan müşterilerin ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılama yeteneğini teyit eden bu ödüllerden gerçekten gurur duyuyoruz. Müşteri desteğimize ve dijital yeteneklerimize, Grubumuzun içinde bulunduğu toplulukların toparlanmasına ve büyümesine aktif olarak katkıda bulunduğu böyle hassas bir dönemde daha da güçlü bir hırs var.” dedi.

EFMA-Accenture Innovation Insurance in Innovation Awards 2020, sigorta sektörünü hem sigorta şirketleri hem de müşterilerin yararına dönüştüren en iyi yeni fikirleri ve girişimleri vurgulayan ve tanıyan küresel bir yarışma. Kazananlar online ödül töreni ile açıklandı.