PwC’de yeni global sigorta lideri Jim Bichard oldu

Londra merkezli çok uluslu denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri devi PricewaterhouseCoopers (PwC) Jim Bichard’ın 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren geçerli olan ve 38 yıl sonra şirketten emekli olan Stephen O’Hearn’in yerine geçen yeni Global Sigorta Lideri olarak atandığını duyurdu.

Jim Bichard 23 yıl boyunca PwC ile sigorta sektöründe çalıştı ve son olarak her sektördeki sigorta müşterilerine hizmet veren firmaların tüm hizmetlerinden sorumlu olan İngiltere sigorta uygulamasının lideri olarak hizmet veriyor. Öncelikle şirketin New York ve Londra ofislerinde çalıştı ve küresel gruplardan yeni şirketlere kadar sigorta ve reasürans müşterilerine hizmet verdi.

PwC ile geçirdiği süre boyunca Bichard, İngiltere ve EMEA’da PwC’nin Londra Pazarı ve Brokerlik uygulamasının yanı sıra Solvency II ve düzenleyici ekibi de dahil olmak üzere sayısız liderlik rolü üstlendi.

PwC Küresel Finansal Hizmetler Lideri John Garvey: “Jim’in yeni Küresel Sigorta Lideri olmasından çok memnunuz. Kanıtlanmış iş kurma deneyimi ve sigorta endüstrisi hakkında derin bilgi birikimi getiriyor. Müşterilerimizin sektördeki dönüşüm yolculuklarına yardımcı olurken, tüm hizmet portföyümüzün kalitesinde ve etkisinde istikrarlı bir iyileşme sağlıyor.” dedi.