Aegon ile Anadolubank arasında işbirliği

Anadolubank ile Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında artık hem banka şubelerinden hem de uzaktan bağlantı ile hayat sigortası satın almak mümkün.

Anadolubank, 175 yıllık deneyimi, insan odaklı yaklaşımı, yenilikçi bakış açısı, dijital dünyadaki öncülüğü ile güvenilir çözümler sunan Aegon iş birliği kapsamında müşterilerine 5 ve 10 yıl vade seçeneği ile tek prim ödemeli hayat sigortası ürünü sunuyor.

Tek seferde ödediğiniz primi, 10 yıl sonra net yüzde 33 oranında ödül ekleyerek iade eden“Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası” ürününü müşterilerine sunan Anadolubank, hem kendileri hem de sevdikleri için finansal güvence sağlamak isteyenlere ödemiş oldukları primleri kazançlı bir fırsata dönüştürme fırsatı sağlıyor.

Yapılan iş birliğini değerlendiren Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan, “Aegon Emeklilik ve Hayat ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma kapsamında Aegon yetkilileri ile birlikte müşteri ziyaretleri, uzaktan bağlantı ile yapılacak ziyaretler ve şubelerimiz aracılığıyla ürün satışları gerçekleştirmeye hazırız. Anadolubank olarak bu kanaldan üretim yaparak daha geniş bir kitleye ulaşırken üretim artışı gerçekleştirmeyi de hedefliyoruz. Sunduğumuz “Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası”, aynı zamanda bir yatırım ürünü de olduğundan Perakende Bankacılık iş kolu kapsamında düşünülebilir. Yeni ürün satışları sayesinde bankamız “Faiz Dışı Gelir” elde edeceği gibi gelir yaratacak bir ürün sağladığımız için bu kanaldan müşteri bağlılığı yaratmayı da hedefliyoruz” dedi.

Aegon Bankasürans Grup Müdürü Turgay Bora Kağıt, bu yeni iş birliğinin iki taraf için de uğurlu olmasını dilerken, “Biz Aegon olarak sektörde her zaman yenilik arayan, oyunu değiştirmeye, geliştirmeye çalışan, herkesi ayrı birer birey olarak kabul edip her ihtiyaca yönelik farklı hizmetler sunan yaratıcı bir kurum vizyonuyla hareket ediyoruz. Anadolubank da Aegon gibi yenilikçi ve çağdaş bir marka, bu birlikteliğin ortaya koyacağı vizyon sadece iki markaya değil, tüm sektöre pozitif yansıma yapacaktır. Anadolubank gibi köklü bir kurumla yan yana yürümek hepimiz için sevindirici bir gelişme.” dedi.