Volvo “Care by Volvo” ile hizmeti farklı bir boyuta taşıyor

Volvo’nun aylık abonelik hizmeti Care by Volvo, Londra’da sınırlı bir deneme çalışmasının ardından Birleşik Krallık’ta kullanıma sunuldu.

Yeni abonelik hizmeti, müşterilerin 559 £ ‘dan başlayan fiyatlarla Volvo’dan yeni arabalar kiralamalarına olanak tanıyor. Servis her şey dahil olup, lastikler ve diğer aşınma ve yıpranma bakımlarını, yol yardımı ve ayda 10 GB araç içi wi-fi’yi kapsıyor. Volvo, her ay ek bir ücret karşılığında otomobiller için de sigorta kapsamı oluşturacağını da duyurdu. Sigorta kapsamı isteğe bağlı olacak.

Care by Volvo’ya ilk kaydolduklarında müşterilere 30 günlük bir ilk deneme süresi verilecek. Daha sonra müşteriler, üç ay önceden haber vererek hizmeti ücretsiz olarak iptal edebilecekler. Kayıt ücreti veya sabit süreli sözleşme olmayacak.

Volvo Cars’ın ticari başkan yardımcısı Magnus Fredin, Motoring Research’e verdiği demeçte, Care by Volvo hizmetinin çoğu müşterisinin en az altı ay süreyle abonelik almasını beklediğini söyledi.

Volvo daha önce ABD’de Care by Volvo’yu piyasaya sürdü; otomobil üreticisi, ABD abonelerine sigorta sağlamak için Liberty Mutual ile işbirliği yaptı.