MAPFRE Sigorta’nın Acente Portal’ına IDC CIO 2020’den ödül

MAPFRE Sigorta, IDC tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenen Türkiye CIO Summit Awards 2020 Ödüllerinde acenteler için tasarladığı portalı MAP ile “Future of Work” ödülüne değer bulundu.

Yenilikçi dijital teknoloji dönüşüm projeleriyle başarılı işlere imza atan MAPFRE Sigorta,IDC tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenen CIO Summit Awards 2020’den ödülle döndü. MAPFRE Sigorta, acentelerin tüm satış kanallarının süreçlerini hızlandıracak, iş akışına destek olacak ve şirketin tüm sistemlerine 7/24 kolaylıkla erişmesini mümkün kılacak bir platform olan MAPFRE Sigorta Acente Portalı (MAP) projesi ile “Future of Work” ödülüne değer bulundu.

MAP ile 360 derece hizmet!

MAP sayesinde MAPFRE Sigorta’nın iş ortakları, tüm sistemlerine tek bir kullanıcı adı ve şifreyle girebiliyor; üretim, hedef gerçekleştirme, üretim sıralaması, yenileme performanslarının aylık ve yıllık değişimlerini ekranı açar açmaz görebiliyor ve detaylı raporlara tek bir butonla kolayca erişebiliyor. Kullanıcıların operasyonel işlerinin azalması ve daha katma değerli satış aktivitelerine odaklanması sağlayan portal sayesinde acenteler ayrıca, otomatik olarak üretilen trafik yenileme tekliflerini yine tek ekrandan kolayca poliçe haline getirerek müşterilerine iletebiliyor. Tüm bunların yanı sıra acenteler, e-posta ile duyuruları takip etmek zorunda kalmadan, MAP sayesinde tarih ve konularına göre duyurulara tek bir yerden de erişebiliyor. Benzer şekilde, MAPFRE hakkında, ilgili satış kanalı ve bölgeye göre özelleştirilmiş tüm haberleri sürekli takip edebiliyor. Tüm bu özelliklere uygulamanın mobil özelliği sayesinde dilediği yerden ulaşabilen iş ortaklarımız işlerini kesintisiz şekilde sürdürebiliyor.