KASİDER: Sigortacılık Haftamız tüm sektöre hayırlı olsun

Kadın Sigortacılar Derneği (KASIDER) Başkanı Sema Tüfekçiler, dernek olarak sektör adına gerçekleştirilen birçok aktivite gerçekleştirdiklerini söyledi. Tüfekçiler, bu aktiviteleri şöyle anlattı:

“Kadın Sigortacılar Derneği olarak sigortacılık haftası münasebeti ile birçok aktiviteye imzamızı atmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız. Öncelikle “İş’te Eşit Kadın Sertifikası” için şirketlere yapmış olduğumuz çağrıya çok olumlu dönüşler alarak, Türkiye’nin önde gelen iki sigorta şirketinin bu belgeyi almasına öncülük  etmiş olduğumuz için çok umutluyuz. Bu bayrağı yola çıkardık, diğer şirketlerin de takip edeceğine gönülden inanıyoruz.

İkinci olarak sektörümüzün değerli büyüğü, duayenimiz merhum Osman Yücesan adına Altınbaş Üniversitesi işbirliği ile bir Sigorta Kütüphanesi oluşturmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bir diğer önemli aktivitemiz, Marmara Üniversitesi’nde okuyan başarılı iki genç kızımıza, değerli meslektaşımız Yusuf Satoğlu ve eşinin bu yıl içinde vefat eden oğlu Mustafa Oğuz  adına bir yıllık eğitim bursu vererek hem Mustafa kardeşimizin adının bu vesile ile yaşatılmasına ve hem de bu sayede iki kızımızın sektöre kazandırılmasına öncülük edebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Ve son ama çok değerli bir aktivitemiz ise, sektörde bir ilk olan “Mentorluk” programına ekim ayı itibarıyla başlamış olmamızdır. Tüm mentor ve menteelerimize başarılar diliyoruz.

Ayrıca kuruluşumuzdan bu yana, yani 1 yıl içerisinde 35’i aşkın değerli iş insanı ile röportaj yaparak, tecrübe ve deneyimlerini tüm üyelerimiz ve sektör paydaşları ile paylaşmış bulunmaktayız.

Sigortacılık Haftamız tüm sektöre hayırlı olsun.”