Hyperion, DUAL’i farklı bir boyuta taşıyor

Dünyanın önde gelen uluslararası yüklenici ajansı ve Lloyd’s of London’un en büyük uluslararası teminat sahibi durumunda olan DUAL, mevcut kapasite sağlayıcılarının yanında sigorta sermayesi kullanmaya başlayacağını duyurdu.

DUAL ana ortağı Hyperion Group CEO’su David Howden, “Bu, DUAL için oyunun kurallarını değiştiren bir an. Şimdi, DUAL’e sermaye sağlayarak, yeni bir yatırımcıyı da memnuniyetle karşıladığımızda, grup için heyecan verici bir zamanda yüklenim yolculuğumuzun bir sonraki aşamasına geçiyoruz. Bu duyuru ile DUAL’in geleceğin sigortalama işinin neye benzediğini belirlemede başı çekmesi beni heyecanlandırıyor.” dedi.

Bu yılın Kasım ayından itibaren, Alan Telford, DUAL CEO’su Richard Clapham’a rapor veren chief underwriting officer olarak firmaya katılacak. Clapham, “Son dört yılda, verimlilik ve performans merkezi aşamasına sahip çevik ve ölçeklenebilir bir yüklenim platformu oluşturmak için aktüeryal ve analitik yeteneklerimizin yanı sıra hizmet altyapımız ve teknolojimize önemli yatırımlar yaptık. Hyperion’un DUAL’e sermaye sağlama taahhüdü, bu uzun vadeli ilişkilerin bağlanmasında bir sonraki adım” diye konuştu.