AXA Partners’da Erdinç Karayazlık’a önemli görev

 

AXA Partners bünyesinde çeşitli görevler yürütmekte olan Erdinç Karayazlık, META Bölgesi (Ortadoğu, Türkiye & Afrika), “Bölge Kanal Yönetimi Başkanı” ve “İcra Kurulu Üyesi” olarak atandı.

İş hayatına, 2000 yılında, Dışbank Grubu Yönetici Adayı programı ile başlayan Karayazlık, grubun yatırım ve portföy yönetim şirketlerinde görev aldıktan sonra, kariyerine AvivaSA Emeklilik ve Hayat’ta Satış ve Kanal Geliştirme birim yöneticiliği ile devam etti. 2011 yılından bugüne, Genworth Financial ve AXA Partners bünyesinde farklı ülke ve bölgelerde pazarlama, kanal yönetimi ve satış alanlarında çeşitli görevler üstlenmiş; son olarak “Almanca Konuşulan Ülkeler, Türkiye ve Ortadoğu Bölge Kanal Yönetimi Müdürü” olarak görev yapmıştır.

İstanbul Üniversitesi SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Karayazlık, Galatasaray Üniversitesi’nde Stratejik Etüdler Yüksek Lisans Programı’nı bitirmiştir. Ayrıca Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkileri Doktora adayıdır.