AXA, Liverpool FC ile ortaklığını güçlendiriyor

Başarılı spor-sigorta ortaklıkları söz konusu olduğunda, AXA’nın Liverpool Futbol Kulübü ile olan bağları listenin oldukça üst sıralarında yer almalı.

Fransız sigorta devi, 2018’de futbol kulübünün resmi sigorta ortağı olarak seçildi ve o zamandan beri kulüp Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa, Dünya Kulüpler Kupası ve Premier Lig şampiyonluklarını güvence altına alarak AXA markasını sıkıca ön plana çıkardı. Sigorta devinin Liverpool’un yeni eğitim merkezinin isim haklarını güvence altına alarak bu bağları daha da ileriye taşıması şaşırtıcı değil.

2019’dan beri kulübün eğitim setine de sponsor olan AXA, önümüzdeki ay kulübün uzun vadeli Melwood konutundan geçiş yapmasıyla, AXA Eğitim Merkezi olarak bilinen Liverpool’un eğitim merkezine de ismini verdi.  Kirby’de bulunan merkez, gençleri ve operasyonlarını tek bir yerde bir araya getiriyor – iki spor salonu, tam boyutlu bir spor salonu, bir hidroterapi kompleksi ve uzman spor rehabilitasyon süitleri içeren 9.200 metrekarelik bir tesis. Buna ek olarak, özel TV stüdyoları, basın toplantısı tesisleri ve ofis konaklama birimleri bulunmakta.

AXA CEO’su Thomas Buberl, “Marka bilinirliğimizi artırmamızı sağlayan Liverpool Futbol Kulübü ile ortaklığımızı güçlendirmekten çok memnunuz. AXA ve Liverpool FC, Liverpool hayranları, müşterilerimiz ve dünyanın her yerindeki çalışanları için fırsatlar yaratmaya devam edebileceğimiz ortak değerleri paylaşıyor” dedi.

Liverpool FC CEO’su Billy Hogan, ortaklığın ilerlemesinin “mükemmel bir anlam ifade ettiğini” belirterek, “Sürüş sağlığı, refah, güven ve kendine inanmaya yaptıkları vurguyu zaten gördük ve eğitim alanındaki ilişkilerini bu kadar derinleştirmek bu ortaklığı mükemmel bir uyum haline getiriyor. Kulüpteki bu yeni bölüme başlarken AXA’yı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz ve hem sahada hem de saha dışında ortak değerlerimizi ve özlemlerimizi paylaşan bir markayla ilişkimizi genişletmekten gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.