Hyperion, Howden Group Holdings olarak yeniden markalandı

Hyperion Insurance Group, adını Howden Group Holdings olarak değiştirdiğini duyurdu. Grup, 1994 yılında Howden Pangborn adıyla kuruldu. Hyperion adı, grubun sigorta şirketi DUAL’in 1998 yılında piyasaya sürülmesinden sonra ortaya çıktı.

Howden Group Holdings CEO’su David Howden, “Önümüzdeki 25 yıl içinde, 40 ülkede 8.000 çalışanı ve operasyonuyla 1 milyar sterline yaklaşan bir işletme olarak hedeflerimizi belirlerken, brokerlik operasyonlarımız Howden markası altında birleşti. Farklılıkla sürdürülebilir bir iş inşa ettiğimiz konusunda her zaman net oldum ve büyüdükçe, hem köklerimize hem de bizi bugün bulunduğumuz yere götüren kültüre sadık kalmamızı sağlamalıyız ve aynı zamanda doğru ile yüzleşmeliyiz.” dedi.

Ad değişikliği, adında Hyperion bulunan grubun diğer bölümlerinden geçecek. Buna, grubun yardım kuruluşu olan ve Howden Group Foundation olarak bilinen Hyperion Foundation ve HX olarak ticaret yapacak olan Hyperion X’de dahil.

Howden Group Holdings, Londra merkezli, çalışanlara ait bir sigorta grubu. 1994 yılında kurulan şirket, Howden Broking, sigortalama işi DUAL ve veri analitiği ve dijital teslimat işi HX’i içeriyor. Howden’ın işletmeleri Avrupa, Afrika, Asya, Orta Doğu, Latin Amerika, ABD, Avustralya ve Yeni Zelanda’da faaliyet göstermekte.