Beyond Tomorrow’un ikinci gününde sigortacılık ve analitik masaya yatırılıyor

SAS tarafından düzenlenen “Beyond Tomorrow” sanal konferansının ilk günü tamamlandı. “Data Science Day” başlığında düzenlenen sanal konferansın ilk gününde veri bilimi trendleri, faydaları ve beklentilerle ilgili akademi ve iş dünyasının temsilcilerinin deneyimlerini paylaştıkları paneller yapıldı. SAS Kıdemli İş Çözümleri Müdürü İlkay Aydoğdu ve Sigorta Dünyası Yayın Danışmanı Birant Yıldız konferansı bir video röportajla değerlendirdi.  

İlkay Aydoğdu, ikinci gün (24 Kasım Salı) “Industry Talks” başlığında sigortanın da konuşulacağını söyledi ve sigortacılıkla ilgili oturumda Türkiye’den SBM ve Eureko Sigorta’dan konukların olacağı bilgisini verdi. Ayrıca, SAS’ın uzman ekibinin katılacağı bir sigorta panelinin gerçekleştirileceğini de paylaşan Aydoğdu, söz konusu panelde analitikle sigortanın gelecekte nasıl birleştirileceğinin tartışılacağını aktardı.  

 Toplantının üçüncü gününde (25 Kasım Çarşamba) ise “Executive Day” başlığında üst düzey yöneticilerin katılacağı oturumlar olacak. Kayıt için: https://www.sas.com/sas/events/20/beyond-tomorrow/registration.html