Aktüerlerden sürekli sakatlık tazminat hesaplama modülü

Aktüer Dünyası web sitesi, “Sürekli Sakatlık Tazminat Hesaplama” modülünün devreye alındığını duyurdu. Taylan Matkap ve Şirzat Çetinkaya tarafından Aktüer Dünyası’nda yayınlanan duyuruda konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“Bu güzel ve önemli günde yeni bir geliştirmeyi paylaşmak istemekteyiz… 3 Eylül 2018’de yaptığımız duyuruda “Aktüer uygulaması ile aktüeryal komütasyon formüllerini kullanıcının seçeceği yaşam tablosu ve teknik faiz oranına göre hazırlayabilir ve özellikle hayat-emeklilik üzerine yapılacak analizlerle “Destekten Yoksun Kalma” tazminat hesaplamalarında kullanabilirsiniz.” demiştik ve bir virgül koymuştuk. Uygulamamızı geliştirdik ve bilginin ulaşılabilir ve herkes tarafından kullanılabilirliğine destek olmak amacı ile “Sürekli Sakatlık Tazminat Hesaplama” modülünü devreye aldık. Hesaplamaları tahmini olarak TRH Hayat Tablosu ve %1,8 teknik faiz oranına göre yapabilir ve hazırlanan raporu PDF formatında indirebilirsiniz…

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN…

Uygulamanın geliştirilmesinde büyük emek ve katkıları olan İbrahim Çakır, Korhan Çağın Geboğlu, Mehmet Eren Bekin, Ekin Çelebi teşekkür ederiz uygulamanın geliştirilmesinde virgül koymaya devam ediyoruz. Sonraki geliştirmeler için takipte kalmanızı rica ederiz…”