Ana Sigorta’da iki yeni genel müdür yardımcısı

Yönetim kadrosunu sektörün tecrübeli isimleriyle güçlendirmeye devam eden Ana Sigorta’da Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine sigorta sektöründe uluslararası deneyime sahip Canan Yılmaz getirildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği mezunu olan ve ardından İstanbul Teknik Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansı yapan Yılmaz, çalışma hayatına 2006 yılında Aviva Sigorta’da Stratejik Planlama bölümünde başladı. Ardından 2009 yılında katıldığı Groupama’da 2015 yılına kadar Finans birimlerinde çeşitli görevler alan Yılmaz, 2015-2018 yılları arasında Fransa’da Uluslararası Genel Müdüre bağlı olarak Groupama Türkiye, İtalya ve Yunanistan’dan sorumlu Ülke Müdürü olarak görev aldı.

Canan Yılmaz

2018 yılında aynı sigorta şirketinin Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Türkiye’ye dönen Yılmaz, 1 Aralık 2020 itibariyle Ana Sigorta ailesine katıldı. Canan Yılmaz İngilizce ve Fransızca biliyor.

Teknik ve hasar da emin ellerde 

Ana Sigorta Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcılığı görevine, finans sektöründe 20 yıllık deneyime sahip Tayfun Beydoğan getirildi. Beydoğan, Ana Sigorta’nın teknik ve hasar birimlerine ait tüm takip ve işleyiş süreçlerinden sorumlu olacak. Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü mezunu Tayfun Beydoğan, profesyonel kariyerine 1999 yılında Garanti Bankası’nda Teftiş Kurulu’nda başladı. Ardından, Eureko Sigorta’da Hasar Direktörlüğü görevini üstlendi. Ergo Sigorta ve Generali Sigorta’da Hasar Direktörü olarak görev yapan Beydoğan, Aralık 2020’de Ana Sigorta ailesine katıldı.

Tayfun Beydoğan

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Tayfun Beydoğan, bir kız çocuk babası.