TSEV’in “yeni başlayanlar için sigortacılığa giriş” eğitimi şubatta

TSEV tarafından sigorta sektöründe yeni işe başlayanlar ve kurumsal firmaların sigortayla ilgili departmanlarında çalışanlar için dizayn edilen ‘Yeni Başlayanlar için Sigortacılığa Giriş Eğitim Programı’, 2 Şubat’ ta başlıyor.

Program ile sigorta sektörüyle yeni tanışanların sigorta piyasasını tüm aktörleri ile kavramaları, teknik ve hukuki konularda yeterli bir ön bilgiye sahip olmaları, sigortacılığı bir bütün olarak görmeleri amaçlanıyor. ‘Hayat’ ve ‘Hayat Dışı’ olarak iki ayrı özelde planlanan programda “Sigortacılığa Giriş ve Sigorta Sektörü Bilgisi”, “Sigorta Hukuku”, “Ürün Bilgisi ve Hasar” ana başlıkları ele alınıyor. Program bir bütün olarak alınabileceği gibi, katılımcılar programa ders bazında modüler olarak da katılım sağlayabiliyor.

Av. Bayram Battal, Utku Birdal ve Faruk Ömrüuzak tarafından verilecek eğitimlere katılmak için son başvuru tarihi son başvuru tarihi 29 Ocak Cuma olarak belirlendi.  1650 lira olan eğitim ücreti 27 Ocak 2021 saat 17:30’a kadar yapılan kayıtlarda 1.400 lira olarak uygulanacak.