Sigortasını Sigorta Cini’nden yaptırana Opet’ten yakıt puan

Sigorta Cini ve Türkiye’nin akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyetin değişmez lideri OPET işbirliğiyle oluşturulan yeni sigorta satış platformu opet.sigortacini.com.tr üzerinden yapılan kasko ve trafik sigortası ürünleri, OPET Kart sahiplerine yakıt puan kazandırıyor.

Perakende sigorta mağazası zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2021’i özel bir kampanya bir karşılıyor. Her ailenin, hayatının beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiği bilinciyle çalışan Sigorta Cini, yeni kampanya döneminde OPET müşterileri için özel faydalar sunuyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyen Sigorta Cini, OPET ile birlikte hayata geçirdiği opet.sigortacini.com.tr üzerinden yapılacak trafik ve kasko ürünleri satışı için avantajlı bir kampanya sunuyor. Kasko ve trafik sigortasını opet.sigortacini.com.tr üzerinden gerçekleştiren OPET Kart sahipleri, OPET istasyonlarında tek seferde 150TL ve üzerine yapacağı benzin veya motorin alışverişinde geçerli olacak yakıt puan kazanıyor. Kampanya kapsamında Kasko Sigortası yaptıranlara 60 TL, Trafik Sigortası yaptıranlara ise 30 TL değerinde OPET istasyonlarında geçerli yakıt puan hediye ediliyor.

Kampanya özelinde değerlendirme yapan Sigorta Cini CEO’su Erdem Aydınlı; “Opet ile hayata geçirdiğimiz yeni Kasko ve Trafik portalı opet.sigortacini.com.tr ile sigorta farkındalığını daha da artırmayı hedefliyoruz. Türkiye’deki yaygın istasyon ağıyla dikkat çeken OPET ile gerçekleştirdiğimiz kampanya özelinde Kasko ve Trafik sigortasını Sigorta Cini üzerinden yaptıran müşteriler yola güvenle çıkarken akaryakıt hediyesi ile de kazançlı çıkacaklar” dedi.