Lloyd’s of London pazar başkanlığı pozisyonu oluşturdu

Aviva Plc’den Patrick Tiernan (görselde), yeni oluşturulmuş bir rolü üstlenmek için Lloyd’s of London’a geçti. International Underwriting Association’a başkanlık eden ve Aviva’da Birleşik Krallık ticari hatları ve global kurumsal ve uzmanlık bölümünün genel müdürü olarak görev yapan Tiernan, Lloyd’s’un yeni oluşturulan pazar başkanlığı pozisyonuna seçildi. Tiernan, pazarlar şefi olarak, pazar performansını ve dağıtımını denetlemekten sorumlu olacak.

Pozisyon hakkında yorum yapan Lloyd’s CEO’su John Neal şunları söyledi: “İş ve finans yönetiminde liderlik deneyimine sahip, saygın bir endüstri yöneticisi olarak Patrick, heyecan verici bir zamanda Lloyd’s’a katılıyor. Performans, dijitalleşme ve kültür gibi kapsayıcı önceliklerimiz, yeni bir ‘amaç’ sütunu ile birlikte çok önemli ve şirkette ve pazarda yaptığımız her şeyi yönlendiriyor. Patrick, ihtiyaç duyduğumuz etkiyi ve sonuçları, müşteri ve dağıtımdan, taahhüt işleri ve gözetime kadar pazarın tamamında sağlamak için bu öncelikleri geliştirecek.”dedi.

Yeni pazar lideri, 24 yıllık sigorta sektörü deneyimi ile dikkat çekerken, Aviva öncesinde Starstone Insurance ve Zurich’te de görev aldı.