Quick Sigorta’dan Heybeliada Su Sporları Kulübü’ne destek

Farklı branşlarda amatör sporlara destek veren Quick Sigorta 2021 yılı boyunca Heybeliada Su Sporları Kulübü Yelken Takımının Ana Sponsoru olacak.  Anlaşma, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Heybeliada Su Sporları Kulübü Başkanı Ercan Özboyacı tarafından açıklandı. Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Heybeliada Su Sporları Kulübü Yelken Takımının tüm sınıflardaki yarışma ve etkinliklerinin ana sponsoru Quick Sigorta olacak.

 

Kurulduğu günden bu yana farklı dallarda spor takımlarına destek veren Quick Sigorta 2021 yılında Heybeliada Su Sporları Kulübü Yelken Takımının Ana Sponsoru olacak. Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar özellikle amatör spor dallarına destek vermeye dikkat ettiklerini belirterek, “Galatasaray Kürek Takımı, Yeniköy Voleybol İdman Kulübü sponsoru olduğumuz takımlardan. Bunun dışında birçok spor kulübüne reklam veren olarak destek oluyoruz. Bu da yelken branşındaki ilk sponsorluğumuz. Heybeliada Su Sporları Kulübü bu alandaki köklü kulüplerimizden biri. 1500’ü aşan üye sayısı ile gençlere su sporları konusunda son derece önemli hizmetler veren bu kulübümüz ile yaptığımız Ana Sponsorluk anlaşmasının her iki taraf içinde faydalı ve verimli olacağından şüphem yok. Bu anlaşmanın gelecek yıllarda da büyüyerek devam edeceğine inanıyorum.” dedi. Heybeliada Su Sporları Kulübü Başkanı Ercan Özboyacı ise spor faaliyetlerinin yanında birçok sosyal sorumluluk faaliyeti yürüttüklerini belirterek, “Türkiye’nin en önemli su sporları kulüplerinin arasındayız. Yüzlerce gencimiz için su sporları alanında farklı branşlarda faaliyetlerimiz var. Yelken Takımımız ise en başarılı olduğumuz branşlarımızdan birisi. Quick Sigorta gibi sektörünün önemli bir markası ile Ana Sponsorluk anlaşması yapmak bizim için çok önemli. Anlaşma çerçevesinde 2021 yılı içinde 3 ayrı sınıfta 32 teknemizle yapacağımız faaliyetlerde ve katılacağımız yarışmalarda Quick Sigorta desteği ile yer alacağız. Aynı zamanda yeni bir sınıfta daha mücadele etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde düzenlenen toplantıya Quick Sigorta’yı bünyesinde barındıran Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, Maher Holding Pazarlama ve İletişim Başkanı Dr. İsmail Kızılbay ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Heybeliada Su Sporları Kulübünü temsilen ise Başkan Ercan Özboyacı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Oğuz Kumbaracı ve Yelken Takımı Koordinatörü Saruhan Çinay katıldı.