İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları Mart’ta başlıyor

 

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV), ’İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’nın Mart ayı itibariyle başlayacağını duyurdu. Eğitimler ‘On-Line’ olarak gerçekleşeceği için Türkiye’nin her yerinden katılım mümkün olacak.

TSEV’in resmi internet sitesinde yer açıklamada “Sigorta sektörünün deneyimli çalışanlarının teknik bilgi ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirilen ’İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’; Mart ayında başlamak üzere planlandı. Covid-19 önlemleri çerçevesinde İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programı bu sene de online olarak gerçekleşecek” denildi.

Adobe Connect uygulaması üzerinden gerçekleşecek “online” eğitimlerde katılımcılar derse görüntü ve sesleri ile dahil olabilecek; eğitim kayıtlarına da bir gün boyunca ulaşabilecektir. İleri Düzey Sorumluluk branşı 2 Mart’ta, İleri Düzey Kaza branşı 3 Mart’ta ve İleri Düzey Muhasebe ve Finans branşı ise 2 Nisan’da başlayacak.

‘İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’na katılmak isteyenlerde; yine TSEV tarafından verilen ‘Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nı tamamlamaları veya sigorta sektöründe en az 5 yıl çalışmış olmaları koşulu aranıyor. Eğitimin ardından TSEV’in eğitmen kadrosundan oluşan jüriye bir proje sunan katılımcılar; projeleri puanlandıktan sonra programdan mezun olmaya hak kazanacak.

http://www.tsev.org.tr/sayfa/ileri-duzey-sigortacilik-egitim-programi adresini ziyaret edebilirsiniz.