Chubb’dan seyahat sigortasında önemli işbirliği

Chubb, küresel bir online seyahat şirketi olan Travix ile yeni bir seyahat sigortası ortaklığı başlattığını duyurdu. İşbirliği ile seyahat düzenlemelerini yapmak için Travix web sitelerini kullanan müşterilere Chubb’ın seyahat sigortası planlarını sunulacak. Müşteriler, seyahatleri için rezervasyon yaparken Travix web siteleri aracılığıyla anında sigorta poliçesi satın alabilecek.

İşbirliği, seyahat yardımcı ürün optimizasyonunda uzman olan Hepstar tarafından destekleniyor. Chubb, EMEA, ABD, Latin Amerika ve Asya-Pasifik’teki müşterilere kişiselleştirilmiş ürün teklifleri geliştirecek ve sunacak.

Chubb’da Continental Europe A&H seyahat sigortası başkanı Ruben Rivero, “Küresel online seyahat dağıtım alanında Travix ile çalışma fırsatına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Chubb, Travix müşterilerine kaliteli sigorta ürünlerini ve hizmetlerini, güçlü teknolojimizle desteklenen basit ve anlaşılır bir şekilde sunmayı ve Travix’in Hepstar ortaklığıyla programı optimize etmesine yardımcı olmayı hedefliyor.” dedi.

Travix başkanı Michiel Delaere ise “Chubb ile birlikte yeni ortaklığımızla birlikte Hepstar ile ilişkimizi güçlendirmekten mutluyuz. Bu ortaklık sayesinde, ürünlerimizin optimizasyonu konusunda bir adım daha ileri gidiyoruz. Bu, daha iyi özelleştirilmiş çözümler sunmamızı ve müşterilerimiz için değeri artırmamızı sağlıyor.” diye konuştu.
,