Lloyd’s sigortalama odasını 17 Mayıs’ta yeniden açacak

Lloyd’s of London, sigortalama odasının ve şirket ofislerinin 17 Mayıs’ta yeniden açılacağını duyurdu.

Lloyd’s sigorta piyasası, hafta boyunca bir iş rotası sınıfı uygulamayı planlıyor ve tarihe yakın diğer ayrıntıları onaylayacak. Daha ileriye bakıldığında, 21 Haziran’da beklenen güncellenmiş hükümet yönergesine uygun olarak daha fazla gevşetme ve artan ziyaretçi trafiği için ek önlemler alınacak. Organizasyon ayrıca, Eylül ayında hizmete giren sanal odasını tüm iş sınıflarına açacak.

Odanın konseptinde, brokerlerin ve sigortacıların Londra’daki fiziksel 1 Lime Street konumuna benzer şekilde bağlanmasına olanak tanıyan online öğeler eklemek te planlanıyor.

Lloyd’s ayrıca, sanal oda ile kullanıcıların kendi takvimleri arasında takvim entegrasyonunu etkinleştirecek. Şimdi Buluş / Daha Sonra Buluş gibi ek özellikler eklemeye hazırlanıyor. Bu arada, resepsiyon, asansör lobileri ve asansörler, banyolar, kafeterya ve sigorta odası çevresinde yürürken dahil olmak üzere binanın tüm ortak alanlarında maske takılması zorunlu olmaya devam edecek. Maskeler odalarda veya toplantılarda çıkarılabilecek.