Sigortam.net’in yeni CEO’su Bora Uludüz

Online ve telefon üzerinden sigorta karşılaştırması ve satışı alanında Türkiye’de hizmet veren ilk platform konumunda olan iLab Holding girişimi olan Sigortam.net yeni CEO’sunu açıkladı. Garanti Bankası’nın dijital dönüşümüne liderlik eden Bora Uludüz, Sigortam.net’in yeni CEO’su oldu.

İş yaşamına 2008 yılında McKinsey&Company yönetim danışmanlığı şirketinde başlayan Bora Uludüz, söz konusu şirkette Yardımcı Ortak (Associate Partner) olarak görev aldıktan sonra son olarak Garanti Bankası’nda Dijital Bankacılık’tan sorumlu Direktör olarak görev yapıyordu.

Bora Uludüz konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin ilk internet girişimleri arasında yer alan, sigorta alanındaki lider dijital platform Sigortam.net’in CEO’su olarak ilk günüm. Pandemi döneminde yeni sektör, yeni şirket, yeni insanlar… Ama değişmeyen şey dijitalleşme ve büyük hayaller. Önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirecek bir hikayeye başlıyoruz, çok heyecanlıyım…

Geçtiğimiz 4 sene dijital bankacılık alanında dünyanın en iyileri arasında yer alan BBVA grubu içinde, grubun gözbebeği Garanti’nin dijital dönüşümüne liderlik ettim. Bu süreçte dijital müşteri sayısını 9.5 milyona taşıdık, satışların yarısından fazlasını dijitalden gerçekleştirdik, sayısız ödül kazandık. Kendimi çok geliştirdiğim, çok keyif aldığım bir serüven oldu. Herşeyden önemlisi çok güzel insanlar biriktirdim. Sizi özleyeceğim “Şubesiz” ekibi…” ifadelerine yer verdi.

Nesnel Medya Yayımcılık olarak bizler de Bora Uludüz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.